INLOGGNING

Namn:
Lösenord:
Spara lösenord
 

INNEHÅLL
Adresser
Arrangemang
Kalltjärn
Kartor
KFUM-pladder
Klubbstuga
Länkar
Månadsprogram
Om KFUM Orientering
Tjejpladdret
Ungdomssidan

INTERNT
Arkivet
Ny medlem? Skaffa login!
Statistik
Styrelse & kommittéer
Ullmax

AKTUELLT
Stugvärdar 2024
Avlysning Skjutfältet
Eventor - Anmälan
KLUBBANMÄLAN (Eventor)
Naturpasset

SPONSORER


 
Vets --den sjunde resan 2004-03-23 08:46 

Tre R dominerade årets resa
- Silkeborg REGERADE
- hotet om REGN överdrivet
- KFUM Vets = RESPEKT

När Vets traditionsenligt besökte Sveriges framsida var hotet om dåligt väder som en varnagel i ögat. Det varnades för regn och kyla ja i värsta fall snöglopp. Visst regnade det på fredagkvällen när vi sprang Hjortnatta och Ulin visade oss äldre stelopererade hur man skulle ta sig fram i nattmörkret. Men när Vets eliten givit sig av på första sträckan på Orustkaveln i Henån lämnade molnen himlen och solen som vi är så vana vid på Vets resorna bländade våra bleka vinteransikten resten av helgen.

Att glömma sina saker på tävlingsplatsen kan i bland vara förödande och kostsamt. Men vårt deltagande i dessa tävlingar där vi utgör den största klassen i och med att alla startar i Öppen 5 har givit oss respekt. Hemkörning till porten med kvarglömda skor och Sportident pinnar, resultatlistor gratis och fritt porto på paket med förlorad överdragsjacka.

I jakten på den eviga jordgloben visade sig i år Silkeborg, lagens namn efter VM orter, vara helt outstanding. Inte nog med att laget bestod av fyra skickliga OL löpare, laget hade dessutom tur och skicklighet i de mer teoretiska momenten och satt ohotade i bussen efter sista deltävlingen i natursköna Hamburgsund när det förättades prisutdelning och fyra nya namn ristades in i det dyrbara och ärovördiga vandringspriset.

Som alltid ifrågasätts ledningens sammansättning av lag och juryns mer eller mindre flata hantering av eventuella protester. Möjligen dras lärdomar till kommande resor. Och den kommande resan är i så fall om mindre än ett år.

Årets segrarlag Silkeborg:
Weine Fredriksson
Fredrik Nilsson
Kenneth Karlsson
Pecka Norman

Klicka på bilderna för att se dem i större format

Vimmelbilder från helgen...


Starten av Orustkavlen


Mat på Villa Elfkullen i Uddevalla
Skrivet av:

Bo Magnusson
Skriv ut den här nyheten
Länka till nyheten: https://www.ol.kfumorebro.se/ol/?page=shownews.asp?id=1040


  [Tillbaka[Tillbaka]