INLOGGNING

Namn:
Lösenord:
Spara lösenord
 

INNEHÅLL
Adresser
Arrangemang
Kalltjärn
Kartor
KFUM-pladder
Klubbstuga
Länkar
Månadsprogram
Om KFUM Orientering
Tjejpladdret
Ungdomssidan

INTERNT
Arkivet
Elit
Ny medlem? Skaffa login!
Statistik
Styrelse & kommittéer
Ullmax

AKTUELLT
Stugvärdar 2019
Avlysning Skjutfältet
Eventor - Anmälan
KLUBBANMÄLAN (Eventor)
Löpex Vinterserie
Naturpasset

SPONSORER
 
Köp eller sälj Ullmax - stöd klubben

Klubben är återförsäljare för Ullmax funktionskläder - Här finns det goda möjligheter att få en bra produkt samtidigt som vi kan få in en mycket god förtjänst till klubben!

Om du inte vill sälja, beställ då gärna saker till dig själv eller familjen, eller varför inte dina julklappar på detta sätt? Produkterna är mycket prisvärda!


Som medlem i klubben är det mycket enkelt att sälja/beställa Ullmax produkter.

Du kvitterar ut en "Ullmax-väska" på torsdagsträningen (i klädshopen) som innehåller produktprover, information och produktkatalog.

Ta med väskan dit du tycker det är lämpligt - hem, till arbetsplatsen, kompisar eller grannen och ta upp beställningar. Efter att ha hängt upp produkter och lagt ut broschyrer säljer det sig självt mycket bra.

Du kan också nöja dig med att bara ta med kataloger, eller se hela sortimentet i Ullmax webbshop. Det brukar dock vara lättare att sälja om kunderna kan prova och känna på produkterna innan de beställer.

När du fått in beställningar, gör då följande:
  • Gå in på www.ullmax.se och klicka på "Login Säljare" uppe till höger.
  • Första gången registrerar du dig som säljare för KFUM Örebro Orientering och följande gånger loggar du in med dessa uppgifter. Har du registrerat dig tidigare, men glömt ditt lösenord, kan du återställa lösenordet genom att klicka på "Glömt bort loginuppgifterna?" under login-formuläret.
  • Mata in dina beställningar, en per kund.
  • När du är färdig trycker på du på "Skicka sparade order".
  • Skicka sedan ett mail till oskar@arlebo.se och meddela om du vill hämta ditt paket i klubbstugan eller direkt på Ullmax-lagret på Pappersbruksallén i Örebro.
  • Du kan alltid skriva ut din order och du kan logga in och titta på din historik i efterhand.
  • Lämna ut produkterna till dina kunder och ta betalt för dessa, alternativt uppmana kunden att swischa orderbeloppet till klubbens Swisch-konto 123 222 04 99. Märk betalningen "Ullmax" + Ordernummer. Orderna är packade för sig i plastpåsar innehållande packsedel med kundens namn.
  • Om du tagit betalt av kunderna sätter du in det totala beloppet du sålt för på KFUM:s bankgiro 126-1197, alternativt swischar till 123 222 04 99. Märk med "Ullmax" + ditt namn.


Vid köp eller försäljning av Ullmax produkter går 30% av utpriserna direkt tillbaka till föreningen i förtjänst. Det finns alltså goda möjligheter att dra in en rejäl slant till klubben om ett antal kan tänka sig att ta med en väska!

Ett alternativ om tex faster i Boden vill köpa sköna underställ och varma sockor är att hon gör det i Ullmax webbshop via vår förening. Skicka henne länken

http://www.ullmax.se/kfum-orebro-ok

eller säg åt henne att klicka på bannern nere till vänster på vår webbsida. Där lägger man sin order själv, betalar med kort eller mot faktura och får paketet skickat hem till sig, 15% av ordervärdet utgår då i provision till vår förening.

Länkar:
Ullmax katalog 2016-2017
www.ullmax.com/se

Vid frågor hör av dig till

Oskar Arlebo
0704-863757
oskar@arlebo.se