INLOGGNING

Namn:
Lösenord:
Spara lösenord
 

INNEHÅLL
Adresser
Arrangemang
Kalltjärn
Kartor
KFUM-pladder
Klubbstuga
Länkar
Månadsprogram
Om KFUM Orientering
Tjejpladdret
Ungdomssidan

INTERNT
Arkivet
Ny medlem? Skaffa login!
Statistik
Styrelse & kommittéer
Ullmax

AKTUELLT
Stugvärdar 2024
Avlysning Skjutfältet
Eventor - Anmälan
KLUBBANMÄLAN (Eventor)
Naturpasset

SPONSORER


 
Fredrik fortsatt bra i Kort-SM! 2003-09-20 18:34 

Igår, fredag och idag lördag har SM på kortdistans avgjorts i skogarna väster om Forshaga i Värmland. KFUM Örebro representerades av Anette, Emma och Maria i D21 och av Fredrik i H18.

Kval, fredag 19/9, regn + 13 grader
I ett intesivt ösregn sprang våra tre damseniorer, Emma, Maria och Anette tillsammans med superjunioren Fredrik kval på den korta SM-distansen. Fredrik som startade bland de första i sin klass hade otur med en vägvisning till fel startpunkt och tappade upp emot 4 min till första kontrollen. Som tur var så var det 7 st andra H18-killar som drabbades av samma arrangörsmiss och juryn beslutade att dessa 8 löpare skulle få springa final.

Bland damerna var Maria närmast att ta sig till final. Trots ett okoncentrerat lopp med en del missar så var hon bara 1:26 från final. Emma som bommade lite mer än Maria var 6:26 från finalen i sitt heat. Anette avbröt kvalloppet pga lite känningar i halsen.

Final, Lördag 20/9, strålande sol + 10 grader
Fredrik som startade först i dagens H18-final gjorde ett stabilt final-lopp ich fick sitta i "heta stolen" ett bra tag och titta på konkurrent efter konkurrent som kom i mål med sämre tider. När alla löpare gått i mål slutade Fredrik på en hedrande 22:a plats. Bra jobbat Freddo!

Vid dagens final tog vi även ansvar för länets hopp i damseniorklassen, Almbys Charlotte Wahlström som även hon gjorde en bra insats och slutade på 26:e plats.

I H21-klassen sprang vår träningskompis i Hällen-dräkten Per Öberg mycket bra och tog ett brons i den enormt tuffa konkurrensen. Stort grattis Per!

Klicka på bilderna för att se dem i större format

För kompletta resultat


Skrivet av:

Johan Gunnarsson
Skriv ut den här nyheten
Länka till nyheten: https://www.ol.kfumorebro.se/ol/?page=shownews.asp?id=859


  [Tillbaka[Tillbaka]