INLOGGNING

Namn:
Lösenord:
Spara lösenord
 

INNEHÅLL
Adresser
Arrangemang
Kalltjärn
Kartor
KFUM-pladder
Klubbstuga
Länkar
Månadsprogram
Om KFUM Orientering
Tjejpladdret
Ungdomssidan

INTERNT
Arkivet
Ny medlem? Skaffa login!
Statistik
Styrelse & kommittéer
Ullmax

AKTUELLT
Stugvärdar 2024
Avlysning Skjutfältet
Eventor - Anmälan
KLUBBANMÄLAN (Eventor)
Naturpasset

SPONSORER


 
Årsmötet 2003 2003-01-31 23:31 

I kväll hölls det 76:e årsmötet för KFUM Örebro Orientering, liksom de senaste åren i Längbro församlingshem. Rutinerade årsmötesbesökare kände igen sig; snabb genomklubbning av Ingemars fenomenala årsberättelse, konstaterande att ekonomin är god, omval av nästan alla kommittéer, kanonfint fika och avslutningsvis lite priser och utmärkelser till några av alla dem som förtjänat det.

Till mötets ordförande valdes Anders Bergman, assisterad av Birgitta Arlebo som sekreterare. Som skrivet ovan så började mötet med genomgång av årsberättelsen och med att Ingemar Widén gick igenom klubbens ekonomiska redovisning för förra året. Denna fick med beröm godkänt av såväl årsmöte som av revisor Bertil Saf.
Tillsammans med valberedningens Emile Nicolas klubbade sedan mötesordföranden i rask takt ur några medlemmar och in några andra i klubbens styrelse, kommittéer och övriga funktioner. Bland annat avtackades Anders Ulin för många års arbete i styrelsen och ersattes av Daniel Gustafsson. Även Ingemar Widén har aviserat sin avgång och under året kommer förhoppningsvis en del av hans tunga arbetsbörda att tas över av Kristina Jedberger. Dessutom avtackades Hans Jonhed efter många, många års jobb som klubbens Bingolotto-general och ersattes av inte mindre än fem(!) personer på samma post. Birgitta Arlebo uppmärksammades också lite extra för sitt betydelsefulla arbete i styrelsen och sitt ständiga arbete med klubbens alla trivselarrangemang som till exempel denna kväll.

Hur styrelsen och större delen av klubbens övriga fasta funktionärsstab ser ut efter årsmötet kan ni se på Styrelsesidan och på den därifrån länkade Kommittésidan.

Efter att detta klarats av så bjöds vi på fika, kaffe, dricka, smörgåsar och ett dignande kakbord. Stort tack till förtäringskommittén för detta!

Efter en kort informationsstund där Lars Ekström informerade lite om vårens Närkedubbel som vi arrangerar tillsammans med Almby IK och Lars Arlebo redogjorde för läget i diskussionen som förs i distriktet om att söka Tiomila 2006 eller 2007, var det dags för prisutdelning för tävlingsåret 2002.

Samtliga SM-löpare premierades med presentkort för inköp av OL-skor ifrån vår stödförening O-Vännerna (som för övrigt gärna tar in ännu fler stödmedlemmar), samtliga Klubbmästare medaljerades och Oskar Axelsson, Fredrik Björklund, Elmo Soovik samt Sara och Christer Garpenlund hyllades lite extra för sina enastående tävlingsprestationer under året.

Övriga utmärkelser räknas upp nedan:


Bucklan: Sara Garpenlund


Stora älghornet: Janne Johansson


Lilla älghornet: Maria Magnusson


Berndt P-sson Natt och dag: Weine Fredriksson (lilla bucklan), Christer Garpenlund och Fredrik Björklund (stora)


Veteranklubbens uppmuntringspris: Stina Öst och Olof Källman


Skogsflickornas pris: Emma Arlebo (D21) och Maria Magnusson (D20)


Skogskarlarnas pris: Fredrik Björklund (H16), Björn Norman (H14) och Christer Garpenlund (H10)


Årets viking: Niklas Sjögren och Oskar Axelsson


Ungdomarnas uppmuntringspriser:
D10 Linnea Holmqvist
H10 Christer Garpenlund
D12 Ida Långh
H12 Filip Bergman
D14 Sara Garpenlund
H14 Björn Norman


Åsmans Kort DM-tavla: Albin Arlebo


Det borde ha täckt in det mesta av kvällen. Slutligen ett tack till Styrelsen och återigen till förtäringskommittén för ännu ett trevligt årsmöte!

Klicka på bilderna för att se dem i större format


Valberedningens representant, klubbens kassör samt mötets ordförande och sekreterare lotsade oss igenom mötets första halvlek.


Och mötesdeltagarna konncentrerade sig för att hänga med i svängarna...


Så här glad var Anders Ulin över att komma ifrån Styrelseposten...


En glatt överaskad Janne Johanson bärgar det stora Älghornet.


Oskar, Christer, Sara samt Elmo och Fredik (ej närvarande) premierades för årets tävlingsinsatser.
Skrivet av:

Oskar Arlebo
Skriv ut den här nyheten
Länka till nyheten: https://www.ol.kfumorebro.se/ol/?page=shownews.asp?id=685


  [Tillbaka[Tillbaka]