INLOGGNING

Namn:
Lösenord:
Spara lösenord
 

INNEHÅLL
Adresser
Arrangemang
Kalltjärn
Kartor
KFUM-pladder
Klubbstuga
Länkar
Månadsprogram
Om KFUM Orientering
Tjejpladdret
Ungdomssidan

INTERNT
Arkivet
Ny medlem? Skaffa login!
Statistik
Styrelse & kommittéer
Ullmax

AKTUELLT
Stugvärdar 2024
Avlysning Skjutfältet
Eventor - Anmälan
KLUBBANMÄLAN (Eventor)
Naturpasset

SPONSORER


 
10-mila 2022, ungdomskavlen 2022-05-10 19:59 

Äntligen var det dags för 10-mila i Ånnaboda, där vi fick se fina insatser av våra ungdomar.

Vi hade tre ungdomslag på startlinjen i ett gråmulet Ånnaboda på lördagsförmiddagen. Det var debut i detta sammanhang för nästan samtliga av våra löpare, och visst var det nervöst.
Tanken var ett toppat förstalag och två jämna lag, men efter sjukdom och sena bortfall stod vi en tjej kort på lördag morgon. Detta innebar lite omflyttningar i sista stund, i och mellan lagen, men slutligen stod Edvin, Viktor och Simon på startlinjen. Vi andra stod vid sidan om och hejade på de 252 lagen som rusade över skidstadion upp mot startpunkten. Edvin gjorde en kanonsträcka, hängde med i täten och växlade över som femma. Efter stabil löpning från Sanna, Frida och Ted slutade laget på en fin 54:e plats.
Simon skickade ut Alva på andra sträckan, följt av Sofia och slutligen Henning. Tyvärr blev inte laget godkänt pga en missad kontroll, men mycket bra kämpat av alla!
Viktor växlade över till Julia E som sedan skickade ut Melker och Morris på tredje sträckan. De höll ihop under loppet och växlade över till Alva som alltså körde dubbla sträckor för att få laget i mål. Alla kämpade på mycket bra och laget slutade på 185:e plats.
Vi som stod vid sidan om fick också följa den spännande toppstriden, där Ludwig Rosén från Göteborg Majorna, på sista sträckan plockade 22 placeringar och på upploppet spurtade förbi tätlagen och tog hem segern tillsammans med sitt lag. Imponerande!
Däremellan har det även hunnits med att hänga med kompisar, heja på lagkamrater och allt annat som hör 10mila till. Sammantaget en toppendag!

Klicka på bilderna för att se dem i större format


Skrivet av: Johanna Nordström
Skriv ut den här nyheten
Länka till nyheten: https://www.ol.kfumorebro.se/ol/?page=shownews.asp?id=4475


  [Tillbaka

Kommentarer 0 inlägg hittills
 Skriv en kommentar till den här nyheten


Du kan bli först att kommentera den här nyheten![Tillbaka]