INLOGGNING

Namn:
Lösenord:
Spara lösenord
 

INNEHÅLL
Adresser
Arrangemang
Kalltjärn
Kartor
KFUM-pladder
Klubbstuga
Länkar
Månadsprogram
Om KFUM Orientering
Tjejpladdret
Ungdomssidan

INTERNT
Arkivet
Ny medlem? Skaffa login!
Statistik
Styrelse & kommittéer
Ullmax

AKTUELLT
Stugvärdar 2024
Avlysning Skjutfältet
Eventor - Anmälan
KLUBBANMÄLAN (Eventor)
Naturpasset

SPONSORER


 
10-mila 2022, damkavlen 2022-05-09 17:37 

Våra två damlag genomförde 10-mila 2022 på ett strålande sätt och slutade på en 97:e och 161:a plats. På 10-mila 2019 slutade förstalaget på 136 plats och andralaget på 275:e plats!

På den första sträckan startade Karin Lindgren för förstalaget och Cecilia Svedin för det andra. Både gjorde bra insatser och Karin visade fin form och växlade i det långa ledet som 123, ca 8 min efter täten. Cecilia hade en riktigt bra resa, tröttnade lite på slutet men växlade på en mycket bra 207:e plats, ca 14 min efter.

På andra sträckan sprang Johanna Nordström för andralaget och gjorde en formidabel insats, plockade 32 platser och var endast 6 min långsammare än Saga Sander i förstalaget, Saga som plockade 37 platser! Saga var enligt närstående källa nervös innan men tappade endast 7 min på täten och tyckte hon kunde sprungit 2 min snabbare. Potential.

På tredje, den aptuffa långa dagen på 9,3 km, skickade vi ut förstaårsjunioren Johanna Berg och Christina Larsson, inte förstaårsjunior. Rutinerat kunde lagledningen tillsammans med Christina välja vägval på den enorma långsträckan, den visades på storbilds-TVn innan hon sprang ut…Johanna hade inte den lyxen men tog sig igenom den längsta tävlingsbana hon någonsin sprungit med bravur, hon växlade på 116:e plats. Johanna inledde urstarkt men längden tog ut sin rätt…Christina fick valuta för pengarna och fick en fin tur i skogen och växlade på 203:e plats.

Kavlens kortaste sträcka, 5,3 km, genomfördes av Emma Victorin i förstalaget och Charlotte Wahlström i andra. Den något äldre Charlotte genomförde sin sträcka på 48 min och växlade på 185:e plats och plockade 18 fina platser. Emma gjorde ett inspirerat lopp, hade 44 min och nu var vi bland de 100:a, på 96 :e plats. Emma plockade 20 platser!

På ankarsträckan, 8,1 km, visade Kristin Jacobsson i andralaget fina takter i den tunga terrängen. 76 korta minuter tog hon på sig, plockade ytterligare 24 placeringar och tog in laget på en mycket fin 161:a plats. I förstalaget gav sig Lovisa Gustafsson ut, inledde mycket inspirerat och gav allt för att få in oss under plats 100 och givetvis fixade hon det, det stod 97 på displayen när hon mycket trött korsade mållinjen.

Överlag en mycket bra genomförd budkavle av bägge lagen, i tuff terräng. Men visst var det kul att äntligen få springa 10-mila igen!


Resultat 10-mila


Skrivet av:

Erik Groth
Skriv ut den här nyheten
Länka till nyheten: https://www.ol.kfumorebro.se/ol/?page=shownews.asp?id=4472


  [Tillbaka

Kommentarer 0 inlägg hittills
 Skriv en kommentar till den här nyheten


Du kan bli först att kommentera den här nyheten![Tillbaka]
VECKANS TRÄNING
Må 17Klubbstugan: Bokad dagtid av Skogsäventyret, kontoret fyllt med saker.
Träning: Styrka på utegymmet vid klubbstugan 17:15 Ansvarig Lovisa
Ti 18Veteraner: Saml. Karlslund kl 10 för promenad och fika
Klubbstugan: Bokad dagtid av Skogsäventyret, kontoret fyllt med saker.
On 19Klubbstugan: Bokad dagtid av Skogsäventyret, kontoret fyllt med saker.
To 20Klubbstugan: Bokad dagtid av Skogsäventyret, kontoret fyllt med saker.
[Hela månaden]


SNABBLÄNKAR
[Fler länkar]

TÄVLINGAR
KFUM Multisport

SIDAN IDAG
Antal inloggningar: 0
Varav unika: 0

[Mer statistik]