INLOGGNING

Namn:
Lösenord:
Spara lösenord
 

INNEHÅLL
Adresser
Arrangemang
Kalltjärn
Kartor
KFUM-pladder
Klubbstuga
Länkar
Månadsprogram
Om KFUM Orientering
Tjejpladdret
Ungdomssidan

INTERNT
Arkivet
Ny medlem? Skaffa login!
Statistik
Styrelse & kommittéer
Ullmax

AKTUELLT
Stugvärdar 2020
Avlysning Skjutfältet
Eventor - Anmälan
KLUBBANMÄLAN (Eventor)
Löpex Vinterserie
Naturpasset

SPONSORER
 
Solig Hälsinge-hälsning 2002-05-20 21:23 

Liten rapport från tävlingarna i Hälsingland nu under pingsthelgen. En rätt så stor skara från KFUM åkte upp å möttes av sol å fin terräng...å så lite sten här å där...

Så var det då dags att bege sig de många milen norrut till Hälsingland, för att springa klassisk, Hälsingkaveln, å kortdistans i nämnd ordning. Vi åkte upp glada i hågen, vissa i stora Chrysler-bussar, å vissa i mindre bilar av modell Skoda... Där möttes vi av familjen Carlssons MYCKET fina boende, en del i villa i Alfta, å en del i lägenhet i Bollnäs, lyxigt värre! Vi TACKAR så himlans mkt för detta, å för den goda maten som erbjöds!

Lördagens tävling var belagd på samma ställe som Budkavel-SM ifjol, vilket innebar fin terräng, men sanslöst mkt STEN!! Vissa tycks njuta av detta underlag, men jag tillhör tyvärr inte den skaran, utan fick göra mitt bästa för att överleva ute bland de gigantiska (å iof vackra) klapperstensfälten. Inte nog med mkt sten, orienteringen var bitvis MKT svår! I vilket fall, KFUM gjorde en bra dag: Vi gratulerar Karin Sennvall till seger i D21L! Oskar Ar sprang även riktigt bra i elitserien, å efter att dragit Jonasson på sista varvet hamnade han på en fin 16:e plats. Dagen avslutades sedan med att jag själv försökte slå ett värlsdrekord i godisätning, å tror faktiskt att jag lyckades! Vi får heller inte glömma att vi verkligen gjorde själ för vårt klubbnamn genom att åka på kyrko-sightseeing på eftermiddagen.

Söndagens Hälsingekavel badade i solsken, härligt! Oskar började bra å efter at varit loss kom han in strax efter täten. Men som sagt, terrängen var riktigt klurig, å Sjögren bommade lite för mkt på andra sträckan. Oturligt nog tog han samma sista som dagen innan...å felstämplingen var ett faktum. Men inga sura miner! Vi solade oss å alla genomförde fina träningspass på sina sträckor. Efter att ha halvsovit till Starwars, å njutit av Chewbaccas härliga läten, så somnade vi i vår lägenhet, men väcktes i natten av någon mystisk person...läskigt!

Idag så möttes vi av otrolig värme å riktigt solgass, yes! Det gick väl inte så jättebra för oss idag på den härligt stora å svåra höjden från klassisk SM i fjol, å jag själv tog det lugnt igen efter min sjukdom, men Lasse Jonhed gjorde ett bra lopp och tog hem den interna kampen i H21.

Hemfärden var VARM!! För oss som inte hade AC... Återigen: TACK Anette å din familj för er gästfrihet! En riktigt mysig å trevlig Hälsinge-helg!


Bilder finns i fotogalleriet >>>


Skrivet av:

Oskar Axelsson
Skriv ut den här nyheten
Länka till nyheten: https://www.ol.kfumorebro.se/ol/?page=shownews.asp?id=395


  [Tillbaka[Tillbaka]