INNEHÅLL

Välkommen!

Tävlingsinformation

Bilder

Tävlingsledarens tankar

Banläggarnas tankar

Förhandssnack

I Vinnarcirkeln

Kontakt

Gästbok

EN TÄVLINGSLEDARES TANKAR

Nu är det snart bara 9 månader kvar tills USM är över. Min dröm är att jag då kan summera arrangemanget och vara nöjd med det som vi erbjudit landets bästa ungdomar i 15-16-årsåldern.

Vad vill vi då erbjuda?

  • Bra och Rättvisa tävlingar
  • Att ni som deltagare känner att detta är Er tävling, ni ska stå i fokus, det ska vara kul och det ska märkas att ni är på ett SM
  • Alla deltagare i mål genom att förbereda Er på vad som väntar, erbjuda banor med rätt karaktär, längd och svårighet, samt att bjuda in er till ett träningsläger i augusti (V.32)

Det här kommer förhoppningsvis att ge oss ett arrangemang med hög kvalité, utslagsgivande tävlingar och mycket nöjda deltagare.

Jag ger er alla chansen att påverka ert USM. Kom med åsikter, tankar och förslag, vad har fungerat bra, vad har varit sämre tidigare år? Vad är det som är viktigast för Er ungdomar?

Kontakta mig på något av de alternativ som anges nedan, eller skriv ett inlägg i Gästboken!

Hemsidan som vi nu släppt kommer att utvecklas och kompletteras ända fram till det att tävlingen är genomförd. Så håll ögonen öppna!

Och ta gärna chansen att komma hit och träna i augusti. Tävlingen kommer att gå av stapeln i Kilsbergen så bra förberedelser är viktigt för att lyckas!

Ha en skön träningsvinter!

Johan Gunnarsson
Tävlingsledare
 
usm@kfumorebro.org
019-32 30 10
070-579 61 93
Johan Gunnarsson, Tävlingsledare
Johan Gunnarsson
[Tillbaka] Skriv ut den här sidan