Klubbdag lördag 1 februari 2019-12-13 10:44 

Sätt av lördagen den 1:a februari för årets Klubbdag. I år ses vi i Karlslund, med ett lite annorlunda upplägg än tidigare år.

Som vanligt startas dagen med någon slags fysisk aktivitet på förmiddagen. Om det blir Skid-KM, något annat KM eller en orienteringsbana får väder och andra förutsättningar avgöra. Därefter bjuder klubben på lunch innan eftermiddagens aktiviteter tar vid.

I år tänker vi oss ett upplägg med flera olika kurser/seminarier, där man själv väljer vilka som intresserar en mest. Det kan vara kurs/föreläsning i SportIdent, banläggning, träningslära, orienteringsteori, kost, kartritning... Eller något helt annat!

Har du förslag på ett ämne som du tycker skulle kunna vara utvecklande för klubben och dess medlemmar? Kommentera nedan, alternativt kontakta undertecknad eller någon annan i styrelsen. Kanske du till och med själv är rätt person att hålla i en kurs/föreläsning? Vi försöker sammanställa ett program som vi tror kan intressera så många som möjligt. Fika kommer att erbjudas under eftermiddagen.

När eftermiddagen övergår i kväll, stannar de som vill kvar på mat och någon slags trevligt samkväm.

Mer information om dagen och kvällen, komplett seminarieutbud och anmälan kommer i början av nästa år.Läs nyheten på internet: http://kfum.eddata.se/ol/?page=shownews.asp?id=4217


Skrivet av:

Oskar Arlebo